ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. "Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. "Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.«Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ»
Η Επιτροπή των φίλων του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας πραγματοποίησε την πρώτη ενημερωτική εκδήλωση της νέας χρονιάς και με την ευκαιρία «έκοψε» την πίτα της με την ευχή για ένα δημιουργικό και ωφέλιμο νέο έτος, γεμάτο υγεία!
Τους προσκεκλημένους «υποδέχτηκε» με την ομιλία της: «Culinary Medicine: Πως η διατροφή και η μαγειρική μπορούν να συμβάλουν στην υγεία και την ευεξία μας» η κα Καλλιόπη Καλαϊτζή, γιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, Πρόεδρος της Επιτροπής και Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. Η κυρία Καλαϊτζή είναι απόφοιτη του προγράμματος Γαστρονομικής Ιατρικής CHEF Coaching της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Harvard. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η κα Χριστίνα Αλούπη, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία ετοίμασε δια ζώσης υγιεινά γλυκά για τους προσκεκλημένους! Η κα Αλούπη έζησε πολλά χρόνια στην Αμερική όπου και εξειδικεύτηκε στην υγιεινή ζαχαροπλαστική και στην δημιουργία υγιεινών επιδορπίων.  
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για το έργο τους τα ιδρυτικά μέλη της Επιτροπής των Φίλων του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. και το βραβείο παρέλαβε η εκπρόσωπος Πρόεδρος του προηγούμενου συμβουλίου κα Κική Παπακωνσταντίνου.
Η Επιτροπή των φίλων του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. δημιουργήθηκε για την προώθηση των σκοπών του Ιδρύματος και υλοποιεί δράσεις ενημερωτικού χαρακτήρα, με στόχο να διευρύνει την επιστημονική γνώση που πηγάζει από το Ίδρυμα στο ευρύ κοινωνικό σύνολο. Δραστηριοποιείται πάντα στα πλαίσια του έργου του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ., που είναι το μόνο Κοινωφελές Ίδρυμα μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια, είναι αφοσιωμένο στην έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση του κοινού για τα καρδιαγγειακά νοσήματα, τους παράγοντες κινδύνου, την πρόληψη και αντιμετώπισή τους. Παράλληλα, το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. έχει «πλούσια» επιστημονική και κοινωνική δράση!

.

Ο βασικός μας σκοπός είναι η ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και οι τρόποι αποφυγής τους.e-genius.gr ...intelligent web software