Π.ΦΑΛΗΡΟ "ΟΔΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ"

Π.ΦΑΛΗΡΟ "ΟΔΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ"

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: «ΟΔΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ


Το Σάββατο 27 Μαΐου φροντίσαμε την καρδιά μας και το χαρήκαμε με την καρδιά μας!

Περπατήσαμε στην «ΟΔΟ ΚΑΡΔΙΑΣ» του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ., στο Παλαιό Φάληρο, μία συμβολική διαδρομή από το γήπεδο του Στίβου στη Μαρίνα Φλοίσβου έως τον Μπάτη, δίπλα στη θάλασσα, με τη θερμή συμμετοχή μικρών και μεγάλων δημοτών! Υπό την αιγίδα του Δήμου.

Το Παλαιό Φάληρο είναι ο 3ος σταθμός για την «ΟΔΟ ΚΑΡΔΙΑΣ», που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2022 και έχει σκοπό να «ταξιδέψει» και σε άλλους δήμους της χώρας μας.

Με το μήνυμα: «ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΑΖΙ. ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ», το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. ευαισθητοποιεί και ενημερώνει αξιόπιστα το ευρύ κοινό για τα σπουδαία οφέλη της συστηματικής άσκησης, ως έναν από τους παράγοντες πρόληψης των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Η «ΟΔΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» επιλέγει την άσκηση του περπατήματος, ως αφετηρία για μία θετική αλλαγή στη ζωή μας, γιατί δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό ή προετοιμασία και είναι κατάλληλη για όλους. 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. για την ευγενική της υποστήριξη στη κοινωνική δράση «ΟΔΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. logo ΔΕΔΔΗΕ

.

Ο βασικός μας σκοπός είναι η ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και οι τρόποι αποφυγής τους.e-genius.gr ...intelligent web software