ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ / ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ / ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ

Με μεγάλη χαρά το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία της Προέδρου της Κοινότητας Μέλισσας, κας. Αλεξάνδρας Λυκοκανέλλου, να πραγματοποιήσει δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο στους κατοίκους της κοινότητας και των όμορων, απομακρυσμένων χωριών, υπό την αιγίδα του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης με Δήμαρχο τον κο. Ιωάννη Λέντζα. Ο καρδιολογικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένους συνεργάτες του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ, ιατρούς καρδιολόγους και περιελάμβανε: Ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπέρηχο καρδιάς και μέτρηση αρτηριακής πίεσης. Είναι πολύ σημαντικό για το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ να συνεργάζεται με συνοδοιπόρους αφοσιωμένους στη φροντίδα των ανθρώπων και της υγείας τους, ώστε να υλοποιεί το κοινωφελές Έργο του, προσφέροντας δωρεάν στο κοινωνικό σύνολο, ιδιαίτερα στις ομάδες που έχουν και τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Η Abbott, μια εταιρεία με συνεχή και επιτυχημένη παρουσία στη χώρα μας εδώ και 75 χρόνια, υποστήριξε ευγενικά την υλοποίηση της ενέργειας. Η Abbott εστιάζει στη φροντίδα του ανθρώπου, με κύριο μέλημα την προστασία της υγείας του, εφαρμόζοντας καινοτόμες τεχνολογίες. Δημιουργεί πρωτοποριακά ιατρικά, ιατροτεχνολογικά και διαγνωστικά προϊόντα και οι εκατόν πενήντα εργαζόμενοί της, έχουν ως πρωταρχικό μέλημα να βοηθούν καθημερινά τους ανθρώπους να ζουν με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο!

Ευχαριστούμε θερμά την Abbott, καθώς και την Πρόεδρο της Κοινότητας Μέλισσας και τον Δήμαρχο της Ανδραβίδας Κυλλήνης, για την εξαιρετική πρόταση και φιλόξενη υποδοχή στον τόπο τους.

dimos Andravidas 002

.

Ο βασικός μας σκοπός είναι η ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και οι τρόποι αποφυγής τους.e-genius.gr ...intelligent web software