ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ

-Ένας στους 10 ενήλικες παγκοσμίως πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό (πάνω από 90%) όσων έχουν διαγνωστεί πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ.
Σε αρκετές περιπτώσεις, ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ και οι επιπλοκές που προκαλεί, όπως οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, καρδιακή ανεπάρκεια, ισχαιμικά αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και άλλα μπορούν να καθυστερήσουν ή να προληφθούν με:
-Την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής: τη διατήρηση του σωματικού βάρους μας σε φυσιολογικά επίπεδα που έχει πολύ μεγάλη σημασία για τη συγκεκριμένη νόσο, την καθημερινή άσκηση, όπως για παράδειγμα το περπάτημα και την Μεσογειακή διατροφή.
-Τη γνώση του κινδύνου εμφάνισης σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ, που είναι εξαιρετικά σημαντική για τα άτομα που διατρέχουν τέτοιο κίνδυνο, ώστε να γνωρίζουν και τι χρειάζεται να κάνουν σχετικά για να υποστηρίξουν την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία – διαχείριση της νόσου.
-Γνώρισε τον κίνδυνο που διατρέχεις
-Γνώρισε την αντίδρασή σου σε αυτόν!

.

Ο βασικός μας σκοπός είναι η ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και οι τρόποι αποφυγής τους.e-genius.gr ...intelligent web software