«Η Καρδιά του Σοπέν θα χτυπήσει στο Ηρώδειο» Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

«Η Καρδιά του Σοπέν θα χτυπήσει στο Ηρώδειο» Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

Μεγαλειώδης μουσική βραδιά με τις μελωδίες του σπουδαίου συνθέτη.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, 8:30μμ.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας θέτει υπό την αιγίδα του την εκδήλωση: «Η καρδιά του Σοπέν θα χτυπήσει στο Ηρώδειο», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 8:30μμ.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον Καθηγητή Παύλο Κ. Τούτουζα.

Τη συναυλία θα πλαισιώσει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Όπερας της Βαρσοβίας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μαζί με τη σπουδαία Ελληνίδα πιανίστα Τατιάνα Παπαγεωργίου, στενή συνεργάτιδα του Μίκη Θεοδωράκη επί σειρά ετών. Τον Σοπέν θα ενσαρκώσει ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Λάλος.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, η επιστήμη θα «συναντήσει» τον πολιτισμό, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την αξία της πρόληψης των καρδιαγγειακών νοσημάτων και το μήνυμα να είναι η Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς μία ημέρα συνειδητοποίησης της ανάγκης της φροντίδας της καρδιάς μας και της καρδιάς των άλλων, με ενέργειες ανθρωπιστικές και προστασίας του περιβάλλοντος.

To Eλληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας συμπορεύεται πάντα με δράσεις που αφορούν στο ευρύ κοινωνικό σύνολο, για να ενημερώσει έγκυρα και αξιόπιστα, με άξονες πάντα τους παράγοντες της πρόληψης και αντιμετώπισης των νοσημάτων της καρδιάς και στόχο μία ζωή με υγεία, για όλους.

.

Ο βασικός μας σκοπός είναι η ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και οι τρόποι αποφυγής τους.e-genius.gr ...intelligent web software