ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Σε συνέχεια του προγράμματος “Μήνας Ελέγχου Χοληστερόλης ” , το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας το 2009 ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα με την ονομασία “Εκτίμηση Καρδιαγγειακού Κινδύνου“ με την επιστημονική συνδρομή της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η παροχή συμβουλών, η μέτρηση της χοληστερόλης, η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, καρδιακού ρυθμού και ο προσδιοριμός του καρδιαγγειακού κινδύνου από γιατρούς, συνεργάτες του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας, βάσει συγκεκριμένων παραμέτρων που ορίζονται από σχετικό πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Η προσπάθεια αυτή εστέφθη από ιδιαίτερη επιτυχία καλύπτοντας περίπου 24.500 συμπολίτες μας σε εκδηλώσεις που έγιναν συνολικά τη χρονική περίοδο 2009-2020: στην αίθουσα του Μετρό στο Σύνταγμα, στους Δήμους Αμαρουσίου, Αιγάλεω, Παπάγου-Χολαργού, Πεύκης-Λυκόβρυσης, Ζωγράφου. Και συνεχίζουμε.

.

Ο βασικός μας σκοπός είναι η ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και οι τρόποι αποφυγής τους.e-genius.gr ...intelligent web software