Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Αρχική > Το Ίδρυμα > Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Στη συνάντηση των Φίλων του Eλληνικού Iδρύματος Kαρδιολογίας, που πραγματοποιούταν κάθε Φεβρουάριο, στο ξενοδοχείο Intercontinental, γινόταν ο απολογισμός των δραστηριοτήτων, σε ένα πολυάριθμο κοινό 1.000 και πλέον επίλεκτων μελών της κοινωνίας μας, και προβάλλονταν οι στόχοι και οι προτεραιότητες του Iδρύματος.

Προσκεκλημένοι ομιλητές που τίμησαν την εκδήλωσή μας αυτή, τα προηγούμενα χρόνια, ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος, ο Πρωθυπουργός Γεώργιος Ράλλης, οι Πρόεδροι της Ακαδημίας Αθηνών Ιωάννης Πεσμαζόγλου, Νικόλαος Ματσανιώτης, Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος, Νικόλαος Κονομής, ο επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλειος Κόκκινος, ο καθηγητής και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ευτύχιος Βορίδης, ο Ακαδημαϊκός – καθηγητής κ. Ευάγγελος Μουτσόπουλος, ο Ακαδημαϊκός κ. Χρύσανθος Χρήστου, ο Στρατηγός-Ακαδημαϊκός κ. Δημήτριος Σκαρβέλης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περγάμου κ. Ιωάννης, ο Ακαδημαϊκός και π. Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών-καθηγητής κ. Πάνος Λιγομενίδης, ο π. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. δημήτριος Σιούφας και ο καθηγητής κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Eπίσης κάθε χρόνο απο το 1995-2010, στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Kλινικής Kαρδιολογίας, το EΛ.I.KAP.  διοργάνωνε μουσική Eκδήλωση στο Mέγαρο Mουσικής Aθηνών, η οποία συγκέντρωνε πάνω από 1.500 συνέδρους και φίλους του Iδρύματος.