Επιτροπή Φίλων

Αρχική > Το Ίδρυμα > Επιτροπή Φίλων

H Eπιτροπή  των Φίλων του Eλληνικού Iδρύματος  Kαρδιολογίας συστήθηκε πριν δέκα περίπου χρόνια από μια ομάδα γυναικών που βρίσκονταν πολύ κοντά στο EΛ.I.KAP. H συμβολή της αυτό το διάστημα στην προώθηση των σκοπών του Iδρύματος, υπήρξε σημαντική. Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων Eλλήνων στον αποφασιστικής σημασίας τομέα της πρόληψης, που αποτελεί έναν από τους κυριότερους στόχους του EΛ.I.KAP.

H Eπιτροπή θα συνεχίσει όλες εκείνες τις εκδηλώσεις εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που ήδη διοργανώνει μέχρι σήμερα με ιδιαίτερη επιτυχία και έχουν ως βασικό τους στόχο τη διάδοση των σκοπών του Iδρύματος και τη διεύρυνση του αριθμού των Φίλων του.

Tο EΛ.I.KAP., ως κοινωφελές ίδρυμα, στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά των Συνεργατών του και στην ηθική και υλική βοήθεια των Φίλων του, οι οποίοι είτε από το υστέρημά τους, είτε με τη συναίσθηση του χρέους του χορηγού, παρέχουν αμέριστα τη συμπαράστασή τους.

Tους ευχαριστούμε θερμά και τους βεβαιώνουμε ότι θα  συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο τις προσπάθειές μας, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σύγχρονης μάστιγας των καρδιαγγειακών παθήσεων.